Дните се стопяват бавно,
като последната зима на живота.
Валят капки и се редят равно,
като нежната рима на стиха.
Отиват си дни и нощи,
губят се хора и лица.
Разтопен лед скали руши
в бялата тъга на две сърца.
Милан Милев
21.03.2010
© Милан Милев Todos los derechos reservados