6 may 2007, 20:38

Бяла Зима 

  Poesía
966 0 0
Летят снежинки диви,
падат вън сега,
като летен дъжд пороен
трупа се снега.

Децата вън играят,
летят насам-натам шейни,
снежните човеци правят,
посрещат коледните дни.

© Мария Герсова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??