6.05.2007 г., 20:38 ч.

Бяла Зима 

  Поезия
938 0 0
Летят снежинки диви,
падат вън сега,
като летен дъжд пороен
трупа се снега.

Децата вън играят,
летят насам-натам шейни,
снежните човеци правят,
посрещат коледните дни.

© Мария Герсова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??