1 oct 2022, 13:13  

Бяла звезда 

  Poesía » Filosófica
386 2 3

Когато заспивам, без тебе

По звездни пътища бродя 

Посрещам истински жрици 

С усмивка превръщам ги в птици. 

 

От вятъра песен долавят

Долитат при мене в съня

Посоката своя забравят

Те чувстват... за тебе боля!

 

Когато заспивам до тебе

Аз жрица съм, бяла звезда

Притихнала, обич дарила

А птица преди съм била!

 

За Тебе! MI AMOR! 

© Мария Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??