В бяла ваза с маргарити
красота разплискахме.
В бели свещи
огън разпалихме.
В бял воал
нежността облякохме.
И бялото
до най-дълбокото на душите ни
промъкна се
с извивки лъчисти.
А любовта ни
в бялото своя дом разпозна.
© Татяна Александрова Todos los derechos reservados