28.08.2015 г., 7:49 ч.

Бяло 

  Поезия » Любовна
368 0 1

В бяла ваза с маргарити

красота разплискахме.

В бели свещи

огън разпалихме.

В бял воал

нежността облякохме.

И бялото

до най-дълбокото на душите ни

промъкна се

с извивки лъчисти.

А любовта ни

в бялото своя дом разпозна.

 

 

 

© Татяна Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??