28 авг. 2015 г., 07:49

Бяло 

  Поэзия » Любовная
366 0 1

В бяла ваза с маргарити

красота разплискахме.

В бели свещи

огън разпалихме.

В бял воал

нежността облякохме.

И бялото

до най-дълбокото на душите ни

промъкна се

с извивки лъчисти.

А любовта ни

в бялото своя дом разпозна.

 

 

 

© Татяна Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??