9 feb 2010, 13:29

Бяло е 

  Poesía » Del paisaje
500 0 0

Бяло е, кристално чисто, истинско.

Бяло е, неземна хубост за описване.

Бялото, докосвам го и го притискам.

Бялото, това е нещото, което искам.

Аз и бялото се сливаме,

в прегръдка нежна се обвиваме.

… Защо до цвят се свежда

човешкото желание?!

Или пък става цвят,

когато е мечтание?!

© Изида Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??