3 feb 2012, 18:39

Бяло вълшебство 

  Poesía » Del paisaje
907 0 3

 

 

Сякаш художник замечтан

в пухкави дантели дърветата облякъл.

Листа от скреж на всички клони нарисувал.

Снежна спирка за очите.

Душата се преражда - бяла, тиха –

мъдра като зимата.

Ледено пристанище за изгрева.

Художникът празнува.

Пейзажно вълшебство за пораснали деца.

© Антония Спирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??