3.02.2012 г., 18:39 ч.

Бяло вълшебство 

  Поезия » Пейзажна
865 0 3

 

 

Сякаш художник замечтан

в пухкави дантели дърветата облякъл.

Листа от скреж на всички клони нарисувал.

Снежна спирка за очите.

Душата се преражда - бяла, тиха –

мъдра като зимата.

Ледено пристанище за изгрева.

Художникът празнува.

Пейзажно вълшебство за пораснали деца.

© Антония Спирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??