9 mar 2013, 6:32

Бяс 

  Poesía » De amor
499 0 0

 

Жена или вълчица пред тебе се изправя?

Тя хапе, заразена със нечия любов.

След туй заспиваш кротко, а с тебе е в кошмара.

Ти викаш, ала никой не чува твоя зов!

 

Нахапан те оставя да ближеш свойте рани.

Кръвчицата ти свежа опитала е тя.

И връща се при своя отрова да набави,

за да ранява всеки, опитал ù яда!!!

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??