28 abr 2010, 19:28

Бъди... 

  Poesía » Otra
679 0 0

 Бъди...

 

 

Бъди небе в пролетната утрин

в очи от нежността човешка,

бъди любов

и всеки миг към тебе ще се връщам.

 

 

Бъди сълза недоизплакана

в душата детска,

бъди смеха

в скритата усмивка на деня.

 

 

Бъди ми нежност -

открадната неразлюляна тишина,

бъди море

с горещи устни от обичане.

 

 

Бъди жена със жадни длани

в мислите на мъж,

бъди ми път,

изтичащ към безкрая.

 

 

Бъди и болка от едно прозрение

през огъня да минеш - да не изгориш,

бъди домът и щастието

на несбъднати мечти.

© Сис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??