29 nov 2017, 9:52

Бъди 

  Poesía
228 1 4

Бъди!

 

Бъди най-красивата ми есен,
с най-обагрените есенни листа,
взели светлината на звездите
от искрени и чисти небеса!
Бъди най-нежната ми ласка,
милваща с тръпнеща ръка
и най-светла утринна окраска,
стъпила на прага на деня!
Бъди най-чистата ми обич,
в съкровен, сърдечен стих описан,
тъкан, като на древен стан
и остани ми за последен пристан!
В живота мой... Бъди!
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??