2 dic 2012, 0:38

Бъди Човек 

  Poesía » Otra
365 0 0

Бъди Човек 

 

Когато самотата роди болка,

а болката докосне душата.

Тишината запее тъжен блус

и сълза се отрони от добри очи.

Тогава изправи се смело,

без страх в сърцето

и атакувай безпощадно живота.

Силен тръгни по Пътя и бъди Човек

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??