Бъди Човек
Когато самотата роди болка,
а болката докосне душата.
Тишината запее тъжен блус
и сълза се отрони от добри очи.
Тогава изправи се смело,
без страх в сърцето
и атакувай безпощадно живота.
Силен тръгни по Пътя и бъди Човек
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени