Нов сякаш света
е сътворен, щом по
пътя мой вървиш
до мен! Сякаш деня
е по- светъл и чист
щом погледна в
очите твои! Буйни
са ветровете на
любовта, пламъка
гори и изгаря, щом
любят се две сърца-
всеотдайно и сякаш
за последно! Полет
на две освободени
души към вечността-
това сме Аз и Ти!...
И в омая на нощта
едната ми ръка е
под теб, другата те
докосва- пламенно
и нежно!... Макар над
теб, аз съм в плен- бъди
и тая нощ едно с мен!
© Нако Наков Todos los derechos reservados