21.06.2018 г., 8:14 ч.

Бъди едно с мен 

  Поезия » Любовна
452 0 4

Нов сякаш света

е сътворен, щом по

пътя мой вървиш

до мен! Сякаш деня

е  по- светъл и чист

щом погледна в

очите твои! Буйни

са ветровете на

любовта, пламъка

гори и изгаря, щом

любят се две сърца-

всеотдайно и сякаш

за последно! Полет

на две освободени

души към вечността-

това сме Аз и Ти!...

И в омая на нощта

едната ми ръка е

под теб, другата те

докосва- пламенно

и нежно!... Макар над

теб, аз съм в плен- бъди

и тая нощ едно с мен!

© Нако Наков Всички права запазени

На момичето,

   което

    подари ми

сърцето си...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??