22 sept 2015, 9:59

Бъди изгрев 

  Poesía » De amor
379 0 2

                                                          Бъди изгрев

 

 

Да ти кажа колко те обичам?

Не достигат думите за това

да чуеш сърцето как бие

и всяка минута иска да усеща

твоята осанка, твоето дихание.

Звънливият ти смях ме грабва неусетно

и всеки негов звън гали душата ми.

Очите топло кадифе,

внасят топлина в моята гръд.

И вълшебството на тяхната магия

пронизва ме, шепне ми без думи.

Коледа е и ако боговете чуят

молитвите отправени от мен,

животът ти ще бъде сладост,

дните от днес до края ще са ярки,

твоите желания ще са реалност.

Радвай се, любов моя, радвай се....

Животът те кани.

Животът те иска влюбен в мен.

Ще бъдеш слънце, огряло всичко,

ще бъдеш  сгрят от топла любов

и дните ти ще бъдат в светъл ореол,

защото ти го заслужаваш.

Бъди изгрев!...

Бъди залез!....

Бъди лунна пътека!....

Бъди любов, сърце  мое!

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти Тони.Много те уважавам и когато не се появиш се тревожа. За утре весел и щастлив ден
  • Поздравявам те за тази бликаща от тебе всеотдайна любов!
    Прекрасно е да си влюбена! Няма по-голямо благословение
    от любовта, Йонче. Бъди щастлива!
Propuestas
: ??:??