31 jul 2009, 21:59

Бъди приятел 

  Poesía » De amor
702 0 1

Бъди приятел! Теб обичам само,

не наранявай моето сърце.

Била съм грешна, да, била съм права,

болката... ми любовта отне...

Бъди приятел! Вярвала съм сляпо.

Казваха ми - губиш любовта...

Не им вярвах, болката в душата

път чертаеше към нечия съдба...

В сънищата си, в мечтите си,

навсякъде - виждам теб и твоите очи,

вярвам, че дълбоко във душата ти

има малко кътче за мечти...

Да, болеше, но пък бях щастлива -

имах теб, а в теб бе любовта.

Болката душата ми убиваше,

но надежда малка и една

ме крепеше - вярата, че мога да те видя някой ден така,

болката направи ме по-силна,

Мой приятел днес бъди - прости за суетата,

за грешната любов, уви, прости!

Теб обичам, вярвала съм сляпо.

Да, загубих... ти бъди щастлив!

 

© Памела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??