Бъди приятел! Теб обичам само,
не наранявай моето сърце.
Била съм грешна, да, била съм права,
болката... ми любовта отне...
Бъди приятел! Вярвала съм сляпо.
Казваха ми - губиш любовта...
Не им вярвах, болката в душата
път чертаеше към нечия съдба...
В сънищата си, в мечтите си,
навсякъде - виждам теб и твоите очи,
вярвам, че дълбоко във душата ти
има малко кътче за мечти...
Да, болеше, но пък бях щастлива -
имах теб, а в теб бе любовта.
Болката душата ми убиваше,
но надежда малка и една
ме крепеше - вярата, че мога да те видя някой ден така,
болката направи ме по-силна,
Мой приятел днес бъди - прости за суетата,
за грешната любов, уви, прости!
Теб обичам, вярвала съм сляпо.
Да, загубих... ти бъди щастлив!
© Памела Всички права запазени