19 feb 2008, 23:06

Бъди себе си 

  Poesía
945 0 1

Бъди себе си, лесно е да го кажеш,                                                                              

но това е невъзможно, ти ще възроптаеш!

Бъди себе си, трябва да се откроиш,

да, но преди това до десет нужно е да преброиш.

Бъди себе си, събери кураж,

да излезеш от многото талаш.

Бъди себе си, разкрий същността си,

било то готвач, спортист или просто - работещ с ума си.

Бъди себе си, не трябва да се срамуваш,

но нали уж другите имат неща, за които само бленуваш.

Бъди себе си и да не ти пука,

защото животът може да е голяма скука.

Въпреки че си се скрил в тази черупка,

все ще се намери някой да погледне в мъничката дупка.

Бъди себе си, за да може някой да те опознае.

Бъди себе си, за да може друг да се осъзнае.

Бъди себе си, защото животът е кратък.

Бъди себе си, ей така, защото е яко.

Бъди себе си, защото е важно.

Бъди себе си, в днешно време само това не е продажно.

Бъди себе си, просто опитай!

Не е страшно, хайде, давай!

© Милослава Сръндева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре дошла миличка!

    С прекрасно послание идваш при нас!
    Поздравявам те и ти пожелавам много успех!!!

    Бъди себе си!!!!!!!
Propuestas
: ??:??