13 abr 2010, 22:38

Бъди себе си и ще съм до теб 

  Poesía
970 0 0

Говориш за приятелство, а имаш ли такова?!

Описваш любовта, представяш я като отрова.

Изпитал ли си някога радост и тъга,

неведнъж да усетиш болка от любовта?!

Думите ти силни говорят за това,

но факт е, че си изпитал само една страна.

 

Не съди по опита си, че няма смисъл в любовта;

не съди по слухове, че приятелството е лъжа –

бъди себе си и открий сам това,

което карало е мнозина да повярват в любовта!

 

Говориш за приятелство и аз готова съм да бъда с теб,

да те накарам да почувстваш силата на своето сърце –

дай му само поле за изява,

покажи му, че няма живот без вяра.

Така смирено продължи по пътя, който си поел,

с благодарност му отдай честта, че дотук те е довел.

 

Назад не поглеждай вече, няма какво да промениш,

ти всеки ден си нов човек, вървиш към цели и мечти!

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??