22 feb 2008, 16:16

Бъди ти, обич моя! 

  Poesía
654 0 7
Ела до мене,
не ме подминавай...
очаквахме се толкоз време,
припознавахме във колко други...
че това съм аз, повярвай!
Ела... легни до мен,
изморена съм от
толкова лъжи и
спомени, и грешки...
Твоя ще съм тази вечер...
и всяка друга...
нека посънуваме,
онази приказка,
която тъй жадуваме...
Не казвай думи тежки!
Нека помълчим,
така... да се погледаме...
очи в очи... а после
устни в устни да добрем...
събличай ме, обичай ме...
не спирай... думи са излишни!
Не ми се вричай и не се кълни,
отдавна за словата аз съм глуха...
не се страхувай от развоя...
целувай ме, да... нека ни боли...
от щастие... Бъди ти, обич моя!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??