21 may 2008, 22:10

Бъди търпелива 

  Poesía
1071 0 5
БЪДИ ТЪРПЕЛИВА

Чакай ме на пирона,
да не спонемавам за балтона.

Унижих се, достойно,
приплаках недостойно.

Ех, тези рамщайн,
забелязах ги, докато дрънчаха.

Жени, жени се женеха екслузивно,
повечето позитивно!

След което идваха при мен,
за някакъв си спесиМен.

Обяснявам им приятно,
че ми е неприятно!

Да ги гледам голи,
след като са се заплели,
в плевели - скъпи,
постфактум - тъпи.

Обясних им, простоцарски,
да си вириш... си е фарски.

Светиш, мажеш и търпиш,
готина си, ще въртиш!

Кръстът, важен е за теб,
пръжи готин, вкусен, блажен, ти омлет!

Ако искаш да ти запорожна,
важно хлъцкай, ти бъди греда опорна!

След като те вкусих, казах Ах!
Бях монах, сега съм еРотоМонах!

В заключение - тревожно,
казвам "Ах" - знам, безбожно! ;)

© Бисер Дръпничорапчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??