23 sept 2008, 7:25

Бъди вечна 

  Poesía » De amor
622 0 3

                          "Иде  вече първа есен,

                             но защо да ме е жал?"

                                     Евтим Евтимов

 

Че дошла е вече късна есен,

мен защо да ме е жал,

щом в душата пролет още грее

и разсейва есенна печал?

 

С ласки нежни тя дарява

и омайва със любовен зов

и на звездни нощи в негата

праща песни с благослов.

 

Бъди вечна, моя китна пролет,

дарила ме със златните си дни,

даже късна есен да ме сени,

сърцето ми в радост ще трепти.   

© Мадлен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??