12 jun 2021, 16:47

Българино 

  Poesía
259 0 0

Българино

 

 

Българино отивай там

сега! Да се бориш за 

свободата на нашата

страна и турците ще

победиш до край за да

настане рай.

 

Дори да не се върнеш

българино знай, че си

се бил с чест за България и

няма да забравя какъв войник

имах тогава да обича своята

държава.

 

Българино де си? Ти се

бори за нас до край. Много

ни липсваш знай. Благодаря

за свободата която ни даде и

за да защитиш всички ни живота

си даде.

 

 

Автор: Захари Първанов

© Захари Първанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??