25 nov 2021, 22:45  

Българите 

  Poesía » Civil
577 0 0

Старите грабят и рушат

над трийсет години вече.

Дали новите ще се изкушат,

дали вълк овча кожа облече!?

 

Ще има ли и за нас спасение,

развита страна ли ще станем,

некадърни ли сме по рождение,

или правилния път ще хванем!?

 

Те са последната надежда

нещо тука да се промени,

по кой път ще ни завеждат -

към рай или към руини!?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??