2 mar 2023, 17:14

България 

  Poesía
198 0 0

Малка страна с истински хора,

малка страна със здрава опора,

малка страна с достойни деди,

малка страна в нея аз и ти.

 

Същински щастливци сме с минало бурно,

същински щастливци с наследство културно,

същински щастливци с дух сме свободен,

да пазим во веки края си роден!

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??