Малка страна с истински хора,
малка страна със здрава опора,
малка страна с достойни деди,
малка страна в нея аз и ти.
Същински щастливци сме с минало бурно,
същински щастливци с наследство културно,
същински щастливци с дух сме свободен,
да пазим во веки края си роден!
© Рот Кив Все права защищены