27 abr 2010, 14:45

Българска седмица 

  Poesía » De humor
542 0 3

Понеделник насреща ми крачи,

делово ми възлага задачи.

Вторник също с костюм официален

ми се прави на много специален.

Сряда леко небрежно нещата

върши някак си все до средата.

А четвъртък на дните по склона

се търкаля напред към купона.

Петък, с нетърпение зареден,

мързелив е. Казват: "Майсторски ден..."

Събота желана и красива

бързо, много бързо си отива.

В неделя Господ  Бог си почива -

 малко време... да бъда щастлива.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??