15 sept 2005, 22:10

Българският политик 

  Poesía
972 0 5


Ако потрябват му пари
върви кради, кради, кради...

Народът – глупав мъченик

си заслужава този политик!

© ШЕМЕТ Тарантупски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??