12 mar 2010, 14:43

Бързайте... и четирите! 

  Poesía » Otra
497 0 0

БЪРЗАЙТЕ... И ЧЕТИРИТЕ!

 

Хайде, тичайте - и четирите!

Само тате да не разбере.

 

Утре във неделя

ще отбиеме при леля.

 

А пък чак във сряда

ще спрем в къщата на чичо

(която май че се разпада)

 

Търкаляйте се, за да стигнем - в Дунава да плуваме,

а после в Лом ще пазаруваме!

 

Тичайте, гуми на колата,

та да изпреварим всички по асфалта...

Ралица Костова

 

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??