БЪРЗАЙТЕ... И ЧЕТИРИТЕ!
Хайде, тичайте - и четирите!
Само тате да не разбере.
Утре във неделя
ще отбиеме при леля.
А пък чак във сряда
ще спрем в къщата на чичо
(която май че се разпада)
Търкаляйте се, за да стигнем - в Дунава да плуваме,
а после в Лом ще пазаруваме!
Тичайте, гуми на колата,
та да изпреварим всички по асфалта...
Ралица Костова
© Ралица Костова All rights reserved.