22 mar 2011, 9:52

**** 

  Poesía » Versos blancos
491 0 0

Живот – една театрална сцена, един безкраен маскарад.

Играем в нормални роли, отрекли лудостта на този свят.

Живот – картина на художник... неразбрано нарисувана за нас,

а ние пак самите хора се стичаме в цветния нюанс.

Живот – една безкрайна песен, изпята от хор на радостта,

а ние, хората, я слушаме, дори и без да знаем за това.

Животът е красива феерия и хаос, и лудост, и мъгла,

постановка с цвят и музика, една объркана игра...

© Петя Рашкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??