4 mar 2009, 9:23

* * * 

  Poesía
422 0 0


пресякох улицата, влязох в магазина,
потърсих себе си и срещнах в миг мнозина
запилях се, мръднах, сдадох своите сили,
колелото врътнах, спиците изгнили
завъртяха се и в таз' секунда сляпа
преобърнах се и срещнах си съдбата

© Нико Ников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??