27 abr 2017, 18:54

*** 

  Poesía » Epigramas
426 0 0

„Нацията ни е такава – който не пише, пропява“

прозря и завеща класик литературен.

А за „Всяка жаба да си знае гьола“

вещо, тактично следят хора в културата.

 

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??