27.04.2017 г., 18:54 ч.

*** 

  Поезия » Епиграми
424 0 0

„Нацията ни е такава – който не пише, пропява“

прозря и завеща класик литературен.

А за „Всяка жаба да си знае гьола“

вещо, тактично следят хора в културата.

 

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??