6 sept 2007, 0:23

* * * 

  Poesía
468 0 0
Раздялата разпалва любовта
или превръща я в студена пепел.
Защо на мен се падна участта,
да приютя угаснал въглен в шепа?!

© АмДжи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??