1 ene 2010, 18:01

*** 

  Poesía » Formas orientales
611 0 10

Криле разпери

позната ярка птица.

Разпръсна мечти.

 

 ***

 

Начало ново

в жадуван звезден път.

Съдбата пише.

 

***

 

Разтваря цвете

животът стар художник.

Протегни се ти!

 

 

 

Честита Нова година! Бъдете много щастливи!

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??