И след сто години
щом по пътищата ходя,
погледът ми ще търси твоя,
а усмивката ти,
пак натрапчиво ще ми подвиква
от всяка мисъл моя.
Ще се обръщам изведнъж без причина,
ще поглеждам всяко лице.
И любовта ми ще е със мен,
за ръка ще я водя като малко дете!
© Todos los derechos reservados