Забравиха те,
изоставиха те,
а приятели наричаха се…
празни думи,
празни обещания.
Напразно чакаш днес
подкрепа и рамо.
Далеч ли си –
на забрава те обричат,
но, ако поискаш,
до теб ще бъда…
жестоко и тъжно -
точно като живота ми!
© Сара Todos los derechos reservados
Поздрави и хубав ден!