20 ene 2007, 15:31

* * * 

  Poesía
635 0 6

Кой ли би могъл да проумее
какво се крие всъщност
под куплетите
на всеки от поетите...
Нали са те проклетите
да бъдат неразбрани?
Къде са пистолетите
с които ще си пръснат мислите
в последната
    по отчаяние
       илюминация?

© Николай Драгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??