20.01.2007 г., 15:31 ч.

* * * 

  Поезия
618 0 6

Кой ли би могъл да проумее
какво се крие всъщност
под куплетите
на всеки от поетите...
Нали са те проклетите
да бъдат неразбрани?
Къде са пистолетите
с които ще си пръснат мислите
в последната
    по отчаяние
       илюминация?

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??