Защо са коварни хората,
мислите - нечисти и зли,
защо ме наляга тревогата,
че ще ме "ритат" и след постъпки добри.
Хрумва ми нещо различно,
пленява ума в цветове,
но някой отново, лирично,
съкровеното ми отне.
Всеки краде ти идеите,
като теб, за да лети и пее,
затова, за да избегнеш злодеите,
просто мълчи, не споделяй.
17.02.2009 г.
© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados
като теб, за да лети и пее,
затова, за да избегнеш злодеите,
просто мълчи, не споделяй."
Радвам се, че ти сподели тези така истински слова с нас ...Благодаря ти!