Далеч
далеч,
от светска суета,
където
свободата
се римува с "ДА''.
Където "НЕ"
не съществува
в компания
на скалните орли,
където
синьото е повече
от всяко друго място
на Света.
..................................
Върху парче
базалт
с гордо
вдигната глава
той
предизвиква
на дуел
Смъртта...
© Росен Иванов Todos los derechos reservados