2 may 2007, 3:31

Царевец покрит е в мъгла 

  Poesía
605 0 11
Царевец покрит е в мъгла,
дали и той в съмнения изпада?
Ти си като него - безчувствен като камък.
Дали изобщо чувство някакво в тебе се стаява?

Но той е толкова величествен, красив -
явно сте роднини с него...
Но чудя се сега на вашето братство -
как така "една майка може и двамата да ви роди?"

Вие сте толкова еднакви...
Може глупаво да прозвучи, не зная,
но болката в сърцето ми от тебе,
би превърнала неговите камъни в океани!


© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??