10 oct 2008, 16:43

* * * 

  Poesía
366 0 1

                                                    *    *     *    *

     Страшни стъпки в мрака изстиват.

   Ххладни думи потъват  в  нощта.

            Страх зловещ в  пустотата намира,

               страх зловещ в  една-единствена следа.

 

    Страшни сенки пред мене минават,

            страшно облечени в гъста мъгла.

        Със страшни погледи гледат  ме и ето,

             тръгват  си и отново мълчат.

               

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??