Безответна,
нещастна любов,
в нещо ценно
и нещо отминало.
Безпредметни
надежди,
копнежи
към нещо изстинало.
Цял живот,
все едно колело,
изтъркана плоча
и постигане
на недостижимото.
Един живот
за сбъдване
на нещо вече погубено,
не стига.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados