13 feb 2011, 12:48

* * * 

  Poesía » De amor
827 0 12

 

* * *

 

Нахлу неочаквана пролет

в душата ми

досущ посред зима

и вместо снежинки отгоре

амурчета падаха

и аз ги събирах,

и плачех

от обич

и щастие.

 

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??