31 oct 2010, 2:15

Целодневно 

  Poesía » De amor
565 0 2

Сутрин с целувка искам да се будим. 

Целодневно с пръсти нека се докоснем.                            

Вечер страстно като урагани да се любим.            

Една любов в сърцата си да носим.        

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??